Мажоретният състав изпрати двете си абитуриентки с голям концерт

Любопитно
Мажоретки

Мажоретният състав при община Хасково посвети годишния си концерт в Младежкия център на изпращането на двете си абитуриентки.

Звездите на вечерта бяха Даниела Гочева, която завършва Езикова гимназия “Асен Златаров” и Десислава Ангелова, която се дипломира от ПМГ “Боян Петканчин”. И двете момичета ще кандидатстват педагогика в Пловдивския университет “Паисий Хилендарски”.

Мажоретки

Мажоретният състав изпълни най-доброто от своя репертоар, както и Духовият оркестър, който също се представи пред пълния с публика салон.

Мажоретки

В края ръководителят на мажоретките Елена Попова танцува на сцената с Дани и Деси, които са при нея още от детската градина, а сега са сред най-добрите й изпълнителки. Попова им подари книги, останалите момичета от състава също имаха подаръци и мили пожелания. Двете абитуриентки бяха трогнати до сълзи.

Още новини

loading...

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.