Хасково

Пешеходка е с опасност за живота след произшествие на Кърджалийска

С опасност за живота е 63-годишна пешеходка след произшествие, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал на 9 юни в 14:15 часа на булевард „Освобождение“ в Хасково. 59-годишен водач на лек автомобил Нисан е извършил забранен ляв завой и е ударил неправилно пресичащата жена. От удара пострадалата е с хематом на главата, настанена е в Неврохирургия на МБАЛ-Хасково.

Без опасност за живота е водач и пътник след катастрофа. На 8 юни в 14:10 часа, на равнозначно кръстовище между село Гледка и село Кралево, 29-годишен водач на лек автомобил Фолксваген не е пропуснал движещ се отдясно лек автомобил Сеат, управляван от 32-годишен кърджалиец.

От последвалия удар е пострадал кърджалийският водач, който е с контузия на глава и лявата раменна става и пътничка във Фолксвагена – 50-годишна димитровградчанка – с фрактура на ребро, прегледана е и е освободена за домашно лечение.

През почивните дни са арестувани трима пияни шофьори, като единият е с 3.52 промила алкохол. Задържан е и един дрогиран водач.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button