Грамоти и награди за изявени гимназисти от хасковския съд

Любопитно

Изявени гимназисти от ПГДС „Цар Иван Асен II“ заслужиха, грамоти, удостоверения и награди от хасковския съд.

В окръжния съд се проведе заключителното мероприятие по Образователната програма „Съдебната власт – информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури“ за тази учебна година. Под формата на викторина младежите отговаряха на въпроси, свързани със съдебната система и правата на гражданите, включително и тези на младите хора.

Награди

Най-добрите получиха наградите си от председателя на окръжния съд Миглена Тянкова. Отличия имаше и за участниците в симулирания процес, който се проведе на 10 май.

4 коментара

  • Браво !!!!! Не подценямам възможностите на гимназистите но има „дрескод“ ,който граничи с наказателното право при някои

    • И аз това си помислих, че не е удачно да отидеш в съда с къси панталони и гол пъп.

  • Баси държавата- с какви глупости се занимават магистратите в кавички от най-корумпираната по всеобщо мнение магистратура в ЕС.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...