С премиера и много музика откриха „Театър, обичам те“

Любопитно

Театралният фестивал „Театър, обичам те“ бе официално открит в Хасково с много музика и премиерата на Пловдивския театър „Наемателят“.

Преди премиерата на сцената пред театър „Иван Димов“ се представиха музикантите от „Акустично джаз трио“. Фестът откри директорът на театъра Стелиян Николов, който покани публиката на първата по рода си премиера на Пловдивския театър в Хасково с участието на Тодор Дърлянов, Радина Думанян, Димитър Банчев, Добрин Досев.

Театър

По програма след представлението на музикалната сцена трябва да забият група „Хангар 42“ и Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени.

За добрата организация на фестивала помагат и група млади доброволци. Фестът продължава до 17 юни, като всеки ден има представления.

Театър

На 12 юни е концерт-спектакълът „Бог рок“ с участието на Филип Аврамов, Калин Велъов, Красимир Спиридонов, Венцислав Велев, Севинч Ибрахим. След това е младежката музикална вечер с Боро Първи, който ще забие от 21 часа, а след него са F. O. & Peeva.

Театър

Още новини

loading...

5 коментара

  • „да забият“, пишете го вие, а срам мен ме хваща. Младежки жаргон, табу в младежкия лексикон.

  • Инициативата е чудесна!
    Но за живущите в близкия периметър е малък кошмар.Особено в късните вечерни часове.Има хора,които работят и такива на смени и данданията,която резонира в околните сгради е доста неприятна.
    Не се ли съобразиха от общината? Или те живеят в крайните квартали и не им пука?

    • Ии….вечно мрънкащите се появиха. Я се осъзнайте, ако обичате! Всяка вечер ли сте подложени на тази музикална „дандания”???? В града ни толкова рядко има подобни събития(4-5пъти), че просто е нагло да се оплаквате! Къде, според вас, трябваше да се направи концерта, в гората???? И на нас с дъщеря ми ни беше трудно да станем в 6.30часа, ноо страхотната емоция си заслужаваше малкото сън. Ако не сте разбрали, хасковлии са зажадняли за хубаво и стойностно изкуство, под каквато и да е форма. Театралните празници започнаха страхотно!!!

  • Прекрасни! Стелян Николов е страхотен директор на театъра! Млад човек, знае как се прави в другите градове. И Хасково влезе в съвремието с този фест.Всички пляскахме на Пловдив Капана е това е събитие от подобна величина но в Хасково. Кеф ти концерт кеф ти театър. Който беше снощи там видя за какво става въпрос. Млади хора, и не толкова млади в прекрасни музикално театрални срещи. Тази вечер продължаваме! Хасково е жив! Хасково има млади хора! И то възпитани и жадни за култура! А тези които вечно мърморят че било шумно че не можело ли другаде. Нищо няма да Ви стане ако излезете само да видите за какво събитие говорим! Убедена съм, че ще ви хареса!Стига мърморене че града умира- не е така виждте младите хора вижте настроението .Ето това е Хасково!

  • Прекрасна идея! И успешно реализирана! Толкова настроение и емоции имаше и в театъра, и пред него! Беше радост за душата!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.