„Бог рок“ в театъра, истерия по Боро Първи и F. O. & Peeva отвън

Любопитно

Втората фестивална вечер на „Театър, обичам те“ в Хасково отново предлага богата програма за любителите на театъра и музиката.

На сцената на „Иван Димов“ от 19 часа започна концерт-спектакълът „Бог рок“ с участието на Филип Аврамов, Калин Вельов, Красимир Спиридонов, Венцислав Велев, Севинч Ибрахим.

Театър

Малко след началото на представлението на сцената отвън се появи първият изпълнител за концертната вечер – Боро Първи. Младежите веднага наобиколиха любимеца си за снимки и автографи. Боро Първи се качи на сцената след 21 часа.

След него забиха другите идоли на тийнейджърите – F. O. & Peeva. Концертите пред театъра приключват тази вечер, като сцената ще бъде демонтирана.

Театър

Фестивалната програма продължава в сряда с „Мъжът на жена ми“ с участието на Мария Сапунджиева, Ненчо Илчев, Кирил Ефремов. В същата вечер на Камерна сцена е хасковската постановка „Честита съпруга“. „Театър, обичам те“ продължава до 17 юни.

5 коментара

  • Браво на театралите! Браво на директора на хасковския театър и на всички, които са помогнали да се случи този празник в града!
    Интересни постановки, прекрасна музикална програма!
    Нека по-често се случват такива живи и вълнуващи празници!

  • Ще е хубаво по-често да се правят такива събития или може всяка седмица или на определено число от месеца да се има диджей на сцената и да се пуска музика в центъра

  • Браво на директора,че събра толкова млади хора ….е и няколко дъртака ,които заради безплатния концерт се бутаха при младежта..ама като не ги е срам .

  • Напълни ми се душат, толкова млади хора, такова прекрасно ведро настроение! Жив е Хасково! Поклон доземи на директора на театъра че успя да реализира тази своя идея! Успех!

  • Искам да поздравя и журналиста-фотограф Деян,от Хасково -инфо,когото не го мързи,а снима и качва много снимки,така се добива по-добра представа за събитията! Продължавай по този начин!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.