Спорт

Спортните клубове в Хасково могат да кандидатстват за финансиране в общината

От днес спортните клубове могат да подават заявления за финансиране по Наредбата за условията и критериите за финансово подпомагане на спортните клубове в община Хасково за 2018 г., съобщават от кметството.

Документите се входират в деловодството на общината. Крайният срок за приемане на документи е 26 юни. Необходимо е към документите да бъде приложено придружително писмо, което включва – име на клуба, адрес, Булстат, подпис и печат на председателя. Клубове, които не предоставят изискуемата документация по Наредбата и в срок няма да бъдат допуснати за финансово подпомагане.

Haskovo.info припомня, че в бюджета на общината за 2018 г. за спортните клубове са предвидени 400 000 лв.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Маратонец
Маратонец
13.06.2018 12:26 12:26

Аз питам за какво им ги дават тези пари? За мен са чисти премиални на треньорите. Нека да им дават хайде сигурно са заслужили но не е ли по-добре вместо да броят пари на калпак ,от които нито един клуб не е доволен, защото винаги може и заслежава повече, да ги вложат в ремонт на спортна база. Знаете трябва си ремонт на стадион Младост сигурно 30 години ревем за него. Да оправят залите за спорт. Защо да им дава общината пари за джоба на треньорите. Вижте ги с какви коли са! едни клубове си вземат пая и после всички искаме по-добра база. Една година само бе спрете с лапането. ама то щото Беливанов е добър човек-неговите си от ГЕРБ му извиха ръцете и начукаха едни 400 хиляди в бюджета за финансиране на клубове! Дали на Реал Мадрид или Челси общината им дава пари или на Левски и ЦСКА? Няма какво да коментираме, едни хора си намиха на пръста че могат да са треньори на заплата от общината и си я уредиха. Тъпанарщина! Общината от моите и твоите пари трябва да поддържа базата, която си е енйна собственост, не да спонсорира частни клубове! Абе това Държавен финансов контрол Светна палата спят ли?

Анонимен
Анонимен
13.06.2018 13:05 13:05

Naistina si GOLIAM TAPAK – MARATONECCCCCCCCCC

Анонимен
Анонимен
14.06.2018 15:17 15:17

Всеки спортен клуб получава финансиране от бюджета на общината,отделнп всеки клуб има спонсори. Къде отиват тези пари? Плащаме такса ок,няма проблем. Преди състезание таксата се ивеличава,плащаме облекла,плащамр пътни разходи до града на състезанието,плащаме такса за да се състезава детето,плащаме абсолютно всичко!!! Къде отиват парите от финансирането на клуба? Защо за да тренира детето ти трябва да си богат? Ако този месец дъщеря ми има състезание едно 300-400лв не ми мърдат! Е какво правим,къде подяволите отиват всички тези пари???? В скъпата кола на треньорката,силикона й или почивките й до малдивите???

Back to top button