Любопитно

Ансамбъл „Хасково“ изпрати красиви абитуриентки на годишния си концерт

Две красиви абитуриентки изпрати ансамбъл „Хасково“ на годишния си концерт в спортна зала „Дружба“.

Илиана-Мария Петкова и Лидия Катранджиева са в ансамбъла от 12 г. и са спечелили много национални и международни награди. Момичетата завършват успешно Езикова гимназия „Асен Златаров“, като ще кандидатстват в софийски университети.

Ансамбъл

Двете абитуриентки бяха поздравени от ръководителя на ансамбъла Ана Димитрова, която им връчи дипломи и им подари икони и букети с цветя.

Ансамбъл

Ансамбъл „Хасково“ изпраща успешен 41-ви сезон, като пред многобройната публика се представиха 240 танцьори и певци.

Ансамбъл

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
14.06.2018 12:48 12:48

Браво на Ансамбъл ХАСКОВО,страхотни деца,много красота,чар,изисканост и позитивизъм излъчваха всички.Продължавайте така и занапред-да радвате публиката,да стопляте сърцата.Благодарим за чудесния спектакъл,който ни подарихте,благодарим и на достойния ръководител-Ана Димитрова.Поклон пред всички вас-само напред и на горе,постигайте нови върхове,а на двете абитуриентки-да бъдат живи и здрави,да се радват на живота и да гледат през розови очила,много успехи и късмет.

gost
gost
14.06.2018 13:56 13:56

bravo na 4udesnite deca i prerasnia im rakovoditel

Back to top button