Хасково

Избраха единодушно Антон Атанасов за председател на БСП в Хасково

Антон Атанасов (вляво на снимката) бе избран единодушно за председател на общинската организация на БСП в Хасково, съобщават от партията.

Той бе избран единодушно на проведеното чатвърто поредно заседание на 24-ата общинска конференция на БСП – Хасково. Атанасов е досегашен зам.-председател на общинския съвет на БСП и председател на младежката организация, юрист по образование, работи като адвокат.

Haskovo.info припомня, че през април Антон Атанасов пое временно БСП до провеждането на конференцията. Дотук се стигна след като досегашният председател Атанас Василев беше изключен заради условната му присъда за шофиране в нетрезво състояние.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Коко
Коко
16.06.2018 17:12 17:12

Крайно време беше едно ново лице да застане начело на БСП. Стига тия стари муцуни

Кукловод
Кукловод
16.06.2018 18:02 18:02

Муцуните само дето дърпат конците

Stanislav
Stanislav
16.06.2018 20:40 20:40

Само се заблуждавате, че това е спасителя на БСП Хасково, това е мюрето на Иван Драганов и Иван Станчев и шайка старчоци които разсипаха БСП Хасково ! Те са застинали във времето на авторитарното управление на Живков и това са хора облажили се от народните блага и сега въпреки ,че никой не иска да ги види и чуе , те не искат да пуснат кокала!А що се касае до миналите парламентарни избори те нямат никаква заслуга за резултата , Йончева съвместно с Бизнеса от региона постигнаха този висок резултат! Да ви е честито!

Back to top button