Спорт

Еврошампионът Георги Пеев: С успехите искаме да дадем кураж на хората с увреждания

Приятели посрещнаха в Хасково двукратния шампион от Европейското първенство за трансплантирани сърце и бял дроб Георги Пеев. Хасковлията получи подаръци, цветя и бе поздравен за успехите си от омбудсмана Мая Манолова.

В българския национален отбор, който се представи силно на Европейското в италианския град Линяно Сабиадоро са Георги Пеев, Огнян Ганчев от Шумен, Евгени Георгиев от София и 28-годишната Ирен Дикова. Нашите спечелиха общо 13 медала и както Haskovo.info писа, 5 от тях завоюва Пеев в плувните дисциплини – 2 златни и три сребърни отличия.

Пеев

Георги Пеев заяви, че с успехите на нашия отбор на Европейското иска да се даде кураж на хората с увреждания в България, които имат труден живот. По неговите думи, хората не трябва да униват и мрънкат, а да вършат нещо, да се борят и вървят напред.

След 2 г. е следващото Европейско първенство в Испания, като всички пожелаха на Георги Пеев участие и там, и да спечели още много медали за България.

Пеев

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
17.06.2018 14:05 14:05

Бравоооо, с изключение на кокошката Мая Манолова. Навсякьде се вре тая.

Спас
Спас
17.06.2018 14:24 14:24

Що да е кокошка бе патак , т.е педал ?! Такъв си ти – на всяка статия имаш подобен коментар. Нямах намерение да пиша , но вече не се стърпях. Що не идеш да се прегледаш?! Жалко за нашата хубава България , такива „анонимни“ идиоти битуват и на „всяка манджа мирудия слагат“ . Комплексари , намерили форма да се правят на мъже.
Браво на Жоро , пич с характер ! Браво и на Мая Манолова , чест и прави че е поздравила този арабия !

Мърдок
Мърдок
17.06.2018 17:28 17:28

Да наистина хората с увреждана имат нужда от подкрепа и кураж. Още повече, че става въпрос за голям спортен успех. С интерес ще проследя утре и репортажът по местната телевизия за този успех.

Анонимен
Анонимен
17.06.2018 18:33 18:33

Браво на Жоро! Адмирации и за Мая Манолова за проявеното уважение.

киро брадата
киро брадата
17.06.2018 19:30 19:30

да наистина жоро е с увреждания но не са сърцето и бъбреците.

петя
петя
18.06.2018 11:40 11:40

Той не е ли общински съвртник от Коалиция за Хасково? Толкова пламенно защитава тезите си.Това не му ли вреди като е с трансплантирани органи,не бива да го изживява толкова всяко едно нещо

Back to top button