Спорт

Калояна с приза за най-добър състезател на турнира в Нови Сад

Голям успех за Калояна Налбантова на Международния турнир по бадминтон в Нови Сад, Сърбия, където се включиха над 200 състезатели от 18 европейски страни в три възрастови групи – до 13, 15 и 17 г., съобщават от хасковския клуб „Дискавъри“.

Калояна спечели надпреварата на единично и двойки момичета заедно с Петра Квит от Унгария до 13 години и се класира на трето място на единично до 15 години. В тази възраст участва и Ива Николова която игра добре, но не можа да се пребори в квалификациите за влизане в основната схема.

Бадминтон

Най-голям интерес обаче предизвика участието на Калояна и на единично до 17 години, където във втория кръг загуби в изключително успорван мач с 1:2 гейма от рускинята Виктория Григорева. Заради отличното си представяне Калояна Налбантова беше избрана за най-добър и перспективен състезател на турнира и беше наградена с плакет от директора на първенството.

Бадминтон

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.06.2018 15:53 15:53

А в първи кръг кого е била?

Back to top button