Любопитно

Александра Драгова е №1 на „Вълшебен свят“ и със стипендия за Бродуей

Хасковската балерина Александра Драгова е първа при солистите от международния фестивал „Вълшебен свят“ в Хасково с рекордните близо 1500 танцьори.

Драгова заслужи и стипендия от Бродуей денс център. Наградите бяха връчени снощи след гала концерта на най-добрите от тридневния фестивал. В концерта имаше и няколко специални участия, сред които и на Ивет Иванова от хасковския балет „Рона“. Тя се представи с хореография от Барбара Гато, след изкарано обучение в Новара.

Балет

Купата на кмета заслужиха от „Блек стайл“ – Бургас, Гранд прито е за „Зоки“ – Велико Търново, „Дюн“ от Бургас са втори и трети, а наградата за хореограф е при Зорица Радловска („Зоки“). Най-добър дует е от „Елемент“ – Варна. Купата на организаторите отиде при танцов клуб „Халандри“ от Атина.

Балет

Във фестивала с директор Милена Налбантова бяха раздадени още няколко стипендии за обучения и лагери в Италия и Америка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
18.06.2018 18:58 18:58

OOOOOOOOOO..HAAAAAAAAAAA

Back to top button