И Златка Караджова напуска община Хасково

Хасково

От следващата седмица Златка Караджова вече няма да работи в община Хасково, съобщиха за Haskovo.info от пресслужбата на кметството.

Досега Караджова бе директор на дирекция „Хуманитарни дейности и обслужване на населението“. Тя пое поста през март 2016 г., като дойде от Регионална дирекция „Социално подпомагане“.

От общината обясниха, че Караджова е назначена по закона за държавния служител – прехвърлена е на работа в общината. Когато бъде освободена от кмета, тя се връща на предишната си работа.

Haskovo.info припомня, че от общината вече беше освободен и шефът на правния отдел Пламен Лечев.

12 коментара

  • А , Светлето Табакова таз ОБРАЗОВАНА женичка дет си няма и идея, какво е образование?

  • Голямото село Полихронов е в траур от тази новина. Ще трябва да се усамотят някъде да отпуснат напрежението.

  • Рокади без конкурси се правят на служители като се местят от една длъжност на друга или от един град в друг,но да са си пак в Министерството на труда и социалната политика. Как така от МТСП се местят в местната власт без конкурс и като ги уволнят -пак им се пазят старите места в социалната служба?Изгоряха „производителите на мартеници“,сега кой ще ги настанява без жребий в дървените къщички на центъра?

  • Махнетееее правилните хора бе Г-н Беливанов, махната Светла Табакова….. толкоз долна ,и мръсна жена!!!!!! Отидоха си толкоз светсни и достойни хора!!!!

  • Поли хроника и злата цуните ме по гърба .Баклук до Баклук гроб партия на боклуци.

  • Тази госпожа е толкова долна и безчувствена а е някакъв си шеф на социални. Та такъв тапир не може да помогне на хора в нужда. Тя е само да разхожда тоалети. Никаква работа не е свършила ако няма изгода. Те със Светлата много си подхождат

  • Нея поне ще я върнат на работа,а Светлето в кое кафене ще я вземат за сервитьорка? Освен за домашна прислужница на бай Добри.

  • Не става и вдете кокони!/Караджова и Табакова/,за нищо не стават. Как не се засрамят,че съсипаха и образование и култура и социални дейности. Единствено да се разхождат по улиците на село Хасково с вдигнати глави,и с пренебрежение към всеки един гражданин на Хасково. Не се ли срамуват???

  • Браво кмете, тая „УРУСПИЯ“ чеп за зеле не става от нея. Да си жив и здрав и още да ни радваш с такива уволнения.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.