Регион

Маскиран ограби крупие в Димитровград, задигнаха кола

Неизвестен засега мъж е задигнал пари от крупие в Димитровград, съобщават от полицията.

Тази сутрин в 2:40 часа на спешния телефон е позвънила 30-годишна жена, работеща като крупие в казино, намиращо се на улица „Цар Борис“. Жената съобщила, че докато била сама и стояла на маса в залата, мъж с едро телесложение, висок около 190 см и облечен в тъмни дрехи, ръкавици и червена маска с прорези е влязъл и е издърпал закачената през рамо чантичка на жената, в която имало между 400 и 500 лева служебни пари. Той задигнал от нея още ключове за игрални автомати и напуснал залата. Потърпевшата споделила, че нападателят имал бавна походка и не проронил нито дума.

28-годишен жител на село Лозен пък е задържан за кражба. Снощи около 21:30 часа той натоварил на платформа лек автомобил Опел, без регистрация, собственост на 43-годишен харманлиец. Колата била оставена в местността „Петте карача“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button