Хасковлии искат премахването на опасна изсъхнала липа

Хасково

За опасна изсъхнала липа на хасковската улица „Одрин“ сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Дървото е на ъгъла на блок 25. Под него често играели деца и хората се страхуват дървото да не падне и да нарани някой. Живеещи в блока вече са подали и сигнал до общината. Те настояват да бъдат окастрени и клоните на останалите липи, защото при силен вятър клоните се блъскали в прозорците им.

От кметството съобщиха за Haskovo.info, че от отдел Екология вече са проверили изсъхналата липа и са издали разрешително тя да бъде отсечена. В скоро време се очаква това да стане факт.

ИЗПРАТИ НОВИНА

9 коментара

  • Простаци, искат да режат белия дроб на града! Аз съм твърдо против! Ще се завържа за дърветата и няма да дам да ги отрежат!

    • НЕНОРМАЛНИК!!!!!!!Първо става въпрос за санитарна сеч и второ липата колкото я режеш по-голяма става!!!!

  • В къщата където е детската градина продават домашна ракия. На това ли учи децата възпитателката им.

  • Тази е учертала цялата улица и я е превърнала в лична детска площадка. Да я натиснат да си плаща наем.нахалница дърта,проста.

  • да затворят тази частна детска градина щом децата няма къда да играят безопасно. пътното платно не е за игра. аман от печалбари , само гледаят да печелят за сметка на зигурността ана децата

  • инспектората да направи проверка и да затворят такива опасни детски градини. все пак се касае за живота на нашите деца

  • Какво стана с „парка“,който ГЕРБ ни проглуши ушите, че ще прави на мястото на казармата??? НИЩО! НИЩО няма и да стане! Както и с новата автогара, на мястото на другата казарма… Беливанов ли е виновен, че централно не се дават пари за тези неща, щото им е неудобен?

    • Ама защо централно да се дават пари за парк,бе таваришч? Как можа Георги Иванов да направи 6 парка в тоя град без пари дадени централно,а Герп не могат даже и с европейските пари, дето ни проглушиха ушите с тях?Когато се правеха парковете до езиковата гимназия,на мястото на старото дере,паркчетата до „Лебеда“, до комплекса „Авеню“ и други нямаше още пари от Европа,не бяха ни приели още. И пари от дьржавата много-много не се даваха и пак станаха прекрасни паркове. Сега хората, дето живеят там, да са благодарни, че тогава ги нямаше ГРОБ и Талибанов.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.