Хасково

Общината проверява социално- слаби по сигнал в Haskovo.info

Георги Иванов връчва ключовете на младото семействоОбщина Хасково започва проверка на настанените в новите социални къщи на ул. „Червена стена“. Повод за това са коментари, че част от тях не са нуждаещи се, а разполагат с достатъчно средства, за да си позволят собствен дом. 

Подобни твърдения бяха написани в коментари под новината за отриването на комплекса в Haskovo.info. Според тях младото семейство, което ще получи като подарък пералня от социалния министър Емилия Масларова, не заслужава да живее в социално жилище с нисък наем. Намеква се дори, че новодомците са се уредили с връзки.

От общинска администрация обещаха пред Haskovo.info да проверят дали твърденията отговарят на истината.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Zhana
Zhana
11.09.2008 18:54 18:54

Нали уж тези къщи бяха за многодетни семейства ❓ ❓ ❓ ❓ Младото семейство няма дори и едно ❗

Гостенка
Гостенка
11.09.2008 20:06 20:06

Едва ли социално-слаб ще носи такъв ланец на врата си. Става въпрос за жената.

Анонимен
Анонимен
11.09.2008 21:02 21:02

Може да е подарък ❗

Анонимен
Анонимен
11.09.2008 21:33 21:33

аз искам да попитам г-жа Малкоч по какъв критерий е раздала къщите за социално слаби? от “ колко години“ е картотекирано младото семейство ? такава гавра с всички крайно нуждаещи се семейства направихте г -жо Малкоч! а между другото в касовия салон на община хасково работят толкова гадни и отвратителни същества че ако аз съм един работодател ще ги изгоня на часа ! на тези жени ако не им се работи да си вземат чантичките и да освободят места на хора който ще им е приятно да обслужват гражданите !

анонимен
анонимен
11.09.2008 22:43 22:43

Горките бедняци Божидар и Ирина! Сигурно чалат тризнаци или петзнаци! И като си ги облекат от тяхната шивашка фирма, и като си ги натоварят на техния мерцедес, та право в луксозната им вила на Арда за уикенда. А след това в малката спретната къщурка за социално слаби, да се изперат с подарената има пералничка. Целият град знае за имотното им състояние, което може и да са попроменили нарочно, майката на Божидар знае как. Кмете, възмутени сме от тази наглост и безочие!
И за капак този ланец на врата и. Потрес!!! ❗ ❓

Времето
Времето
12.09.2008 8:33 8:33

Чакайте сега да видим какво ще излезе от тая проверка. Дали няма да го изкарат по-беден от бедните!!!!! 😳

Анонимен
Анонимен
02.10.2008 9:28 9:28

Г-н Кмете,на хора който притежават мерцедеси и шивашки фирми ли раздавате къщи?Браво,корупцията здраво е обхванала и вашата община,къде са правораздавателните органи-сигурно „социално слабия“ Божидар ги е облякъл и тях и гостил на вилата си в Долно чарковище.

Гост
Гост
03.11.2008 16:40 16:40

Какво стана с проверката от общината,минаха почти два месеца,защо лично кмета не излезне да каже дали им е дадено правомерно жилището.Нали все за справедливост говори,как никого не толерирал.ЗАЩО МЪЛЧИ.

Back to top button