Спорт

Наградиха златните лекоатлети в Харманли

Момичетата, завоювали първо място на финалите от ученическите игри бяха наградени от кметът на община Харманли Мария Киркова, съобщават от пресслужбата на общината.

Спортни сакове получиха Стела Гешева, Иванина Иванова, Цветалия Иванова, Николета Маркова, Наталия Крумова, Виктория Крумова, Габриела Гочева и Ирен Саръбоюкова от ОУ „Иван Вазов“ и Ивет Тодорова, Силвия Георгиева, Михаела Тодорова, Анелия Асенова, Виктория Недева, Габриела Георгиева,Петя Петкова и Мелиса Юсеин от СУ „Неофит Рилски“.

Илия Сивков, спечелил злато в дисциплината скок дължина и Преслава Пачеманова, спечелила сребърен медал в дисциплината скок на височина от Националния шампионат за юноши и девойки под 20 г. в София, бяха удостоени с плакет на кмета на община Харманли. Илия Сивков не присъства на награждаването, тъй като в момента е в Турция на провеждащата се в Истанбул Балканиада.

„Постиженията ви, освен вдъхновяващи, са и мотивиращи за това да продължаваме с всички сили да работим за подобряване условията на спортните бази и съоръжения, където да можете да тренирате и развивате спортните си умения. Надявам се, че до края на годината ще можете да тренирате в реновирания спортен комплекс Хеброс“, каза кметът Мария Киркова.

Награди

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button