Д-р Ясен Янев спечели конкурса за управител на Първа поликлиника, никой не иска Онкото

Хасково

Д-р Ясен Янев е спечелил конкурса за управител на Първа поликлиника в Хасково.

В тази връзка председателят на общинския съвет Таня Захариева внася докладна за юнската сесия за одобряване решението на конкурсната комисия. Кандидатите за поста са били двама.

Възнаграждението на управителя ще е в размер на 400% от отчетната средна месечна брутна заплата в заведението, но не повече от седемкратния размер на миинималната месечна работна заплата.

С друга докладнаа се удължава срока за подаване на заявления за участие в конкурса за управител на Специализираната болница за активно лечение по онкология. Досега няма подадени заявления от кандидати. Предлага се удължаваане на срока с 15 дни.

8 коментара

  • Абе тоя Янев къде ли не беше –та в НДСВ тна в ДПС та в БСП Та управител на МБАЛ та в ХИГИЯ Та къде ли не Извинявайте ами дайте му и ОНКОТО той и на двете места едновременно ще се справи Прави впечатление че от 15 години насам все едни и същи се въртят –Гелов Бекяров Янев Иванов –много кадърни тия МОМЧЕТА бе Питам се толкова ли са кадърни или са си обикновени ТАРИКАТИ Май че са ТАРИКАТИ

  • Колко сте „мил“ ( анонимен) в изразяване на мнението си! Имате проблем с кадърността ли? Явете се, спечелете, работете…..! Като гледам за Онкото и желаещи няма, а за Първа поликлиника -двама. С хронологията на заеманите постове и позиции , правите прекрасна трудова характеристика на Д-р Янев , за което благодаря. Поне ни запознахте с качествата му, защото случайни хора не ръководят такива лечебни заведения!
    Успех на Д-р Янев, а вие Анонимен, ако имате идеи и хора, които да помогнат за подобряването и процеса на работа в която и да е област-направете го……дори и пак така анонимно.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.