Регион

Хванаха харманлийци с ментета и цигари на магистралата

Ментета и безакцизни цигари са иззети при проверка на автомагистрала „Марица“, съобщават от полицията.

Вчера в 15 часа полицаи от областната дирекция на МВР в Хасково са спрели за контрол лек автомобил Фиат „Скудо“, шофиран от 48-годишен харманлиец. В колата е пътувала и 44-годишна негова съгражданка. Криминалистите открили в багажното отделение множество стоки и цигари, за които двамата не представят документи за произход и разрешение от правопритежателя.

Автомобилът е откаран в свиленградската полиция за обстойна проверка, при която става ясно, че харманлийците превозват 340 чифта маратонки, 390 артикула с лого на запазени търговски марки и 600 къса папироси без бандерол. Двамата са задържани в полицията.

Цигари без бандерол пък са иззели полицаи от Хасково. Вчера, униформените са проверили частен дом в село Клокотница, собственост на 48-годишен мъж. В помощна пристройка към дома са открити 360 къса папироси от различни марки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button