Любопитно

„Хасково срещу дрогата“: базар на билки, танци и рок

Кампания „Хасково срещу дрогата 2018“ ще се проведе от 22 до 29 юни, обявиха на пресконференция в общината.

Програмата предвижда базар, посветен на билките с участието на фирми и земеделски поризводители на пордукти на билкова основа, както и производители на мед и продукти от мед. Базарът ще е в центъра на Хасково.

Пресконференция

На 22 юни от 12 часа е насрочен Еньовден – празник на билките и здравето. Ще има танци и Еньовски венец от билки и цветя за здраве.

На 25 юни от 13:30 часа пред театър „Иван Димов“ ще се открие фотоизложбата „Цветовете на живота“. От 14 часа в театъра е постановката за ученици „Без изход – изповедта на един наркоман“.

На 26 юни след 14:30 часа на басейн „Фантазия“ ще има състезание по плуване и игри.

На 27 юни от 18 часа на сцената на площад „Свобода“ ще се изявят децата и младежите на Хасково, които ще пеят и танцуват срещу дрогата.

На следващия ден в Градската градина ще има състезание по приложно колоездене за деца и рисунки на асфалт на тема „Слънчева ваканция“.

Кулминацията е на 29 юни „Рок срещу дрогата“ – рок фест на площадка „Спартак“ с участието на Б.Т.Р., ПИФ, Хангар 42 и Стокхолм.

Кампанията „Хасково срещу дрогата 2018“ е организирана от община Хасково, Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, Общински съвет по наркотични вещества и Привантивно – информационен център по наркотични вещества, Младежки център, Клуб по колоездене с ръководител Недялко Атанасов, ДКТ „Иван Димов“, Областен информационен център – Хасково, Инер Уйл клуб – Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button