Регион

Спипаха 18-годишен с дрога, шофьор на спря на стоп палка и изхвърли цигари

18-годишен младеж е хванат с дрога в Димитровград, съобщават от полицията.

Вчера в 14 часа криминалисти са извършили проверка на момчето. В дрехите му са открити 4 полиетиленови сгъвки с 2.5 грама канабис. В последвалата проверка в жилището на момчето на булевард „Раковски“ са намерени още 27,5 грама от същата дрога и електронна везна.

Общо 5960 къса цигари без бандерол пък са иззели полицаи през вчерашния ден. 3400 къса от тях са конфискувани от икономическите полицаи от Хасково при проверка на товарен автомобил „Мерцедес“. В близост до село Малево 30-годишният водач не спрял на подаден сигнал за спиране със стоп палка. По време на движение той е изхвърлил от колата 2800 къса и няколко метра по-късно е спрян от автопатрула. Последвала е проверка в дома му в селото, където са открити още 600 къса. Образувано е бързо производство.

Останалите 2560 къса са иззети при проверки на автобус, дом и автомобил в Любимец и Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Коко
Коко
23.06.2018 22:07 22:07

Защо не се пише кой е мъжа с цигарите или пак е тайна.

Back to top button