Спорт

Злато и сребро за Хасково от плажния хандбал, Антония най-красива на шампионата

Хасковският „Асти 91“ стана шампион на България от първенството по плажен хандбал в Каварна.

На финала нашите победиха „Осъм“ (Ловеч) с 2:0. В идеалната осмица на шампионата попаднаха Тодор Кирев и Валентин Митев. Призът за най-атрактивен състезател пък заслужи Петко Петков.

При жените „Хасково“ стана вицешампион, като на финала отстъпихме от „Етър“ (Велико Търново) с 0:2, след като водихме през първото полувреме. В идеалната осмица са Християна Петрова и Василена Шомова. Антония Симеонова пък стана Мис плажен хандбал. И в двата турнира Хасково игра с юношите и девойките.

Хандбал

Хасковлийки играха без капитанката си Валерия Миладинова, която претърпя операция на носа, след контузия в мачовете в зала и лекарска забрана да участва в първенството.

Отборите бяха наградени от кметицата на Каварна Нина Ставрева, под чийто патронаж се провежда шампионата. Каварна се бори за европейски град на спорта.

В понеделник и вторник първенството продължава при юношите и девойките, където Хасково отново ще се бори за златото.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Тихо
Тихо
24.06.2018 20:01 20:01

„При жените “Хасково” стана вицешампион, като на финала отстъпихме от “Етър” (Велико Търново) с 0:2, след като водихме през първото полувреме.“
Голям коментар, как ще паднеш на нула, пък си водел първото полувреме ????

Анонимен
Анонимен
25.06.2018 12:25 12:25

Браво момичета!!! Догодина със златни медали…..?

Анонимен
Анонимен
25.06.2018 12:55 12:55

Браво на момичета.
„Голям коментар, как ще паднеш на нула, пък си водел първото полувреме“- OBIASNETE NA „Tихо каза“ – PRAVILATA по плажен хандбал…

Pozsdravi – Догодина със златни медали

Back to top button