Мотоциклет, БМВ и трактор на длъжници продава НАП в Хасково

Хасково

Мотоциклет Сузуки, лек автомобил БМВ и колесен трактор продават в областта публичните изпълнители от Националната агенция за приходите.

Мотоциклетът е производство от 1991 г., мощността му е 75 kw и се движи с бензин. Оценен е на 1200 лв. Колесният трактор е на дизел и стартовата му цена започва от 4000 лв. И двете превозни средства се намират в Узунджово и могат да бъдат разгледани на адрес там днес и утре от 9 до 17 часа.

БМВ-то е от 2005 г., тъмносиньо на цвят, с румънска регистрация и в добро състояние. Продава се от публичен изпълнител от НАП София, но се намира в Свиленград, на граничен пункт „Капитан Петко войвода“. 11 300 лв. е първоначалната му цена. Документи за участие в търга за автомобила се приемат най-късно утре в сградата на териториалната дирекция на приходната агенция в София.

Днес и утре кандидат-купувачите имат последна възможност да огледат лично превозните средства, да подадат ценови предложения за закупуването им и да внесат депозит в размер на 20% от първоначално обявените цени на активите.

От офиса в Хасково уточняват, че с приходите от продажбите на превозните средства ще бъдат частично погасени данъчни и осигурителни задължения на предишните им собственици. Продажбата на актив е крайна мярка, прилагана за принудително събиране на данъчни и осигурителни задължения към бюджета. От НАП препоръчват при финансови затруднения и невъзможност за плащане в срок на дължими данъци и осигуровки, гражданите и дружествата да се обръщат своевременно към публичните изпълнители от дирекция „Събиране“.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.