Хасково

Търсят фирми за ремонта на забавачки, покривите на „Дружба“ и „Заря“

Община Хаксково обяви обществена поръчка за ремонт на общински сгради на стойност 336 700 лв., съобщават от кметството.

На ремонт ще бъдат подложени детските градини в селата Мандра, Войводово, Динево, Книжовник, Криво поле, Малево, Стамболийски, Узунджово. Част от градините бяха ремонтирани преди месеци -сградите в Конуш, Козлец и Малево.

Ремонти ще се направят и в детските градини в града – „Ян Бибиян“, „Зорница“, двора на „Незабравка“ и детска градина 22 – яслена група.

Планиран е ремонт и на покрива на здравната служба в квартал Болярово, камбанарията на Ямача, Параклиса „Св. Богородица“ под статуята на Св. Богородица и тоалетните до монумента.

Общетвената поръчка ще търси изпълнител и на ремонта на покрива и фасадата на театър „Иван Димов“, така също ще се ремонтира покривът на читалище „Заря“ и покривът на залата по борба, коридора и залата за щанги в спортна зала „Дружба“.

Поръчката е разделена на 4 обособени позиции, кандидатите да извършат ремонтите могат да подават документи до 25 юли.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
27.06.2018 14:48 14:48

ТЕ ФИРМИТЕ СА ЯСНИ. ПРОСТО ТРЯБВА ЕДИН ЦИРК ДА СЕ ИЗИГРАЕ И ДА СЕ УЗАКОНИ ВСИЧКО. НАЛИ ЗАТОВА Е СЛАДКА ТАЯ ВЛАСТ. НЯМА ДА ИМ СПОМЕНАВАМ МАЙКИТЕ ЩОТО СИГУРНО И ТЕ СА СиРЕНЯСАЛИ И МИРИЗЛИВИ КАТО ТОВА КОЕТО СА ИЗСРАЛИ

юрист
юрист
27.06.2018 15:09 15:09

кандидатствай ти, като ти са ясни фирмите и ги обжалвай после ако не те изберат при положение че си дал най-добри условия

селянина с колелото
селянина с колелото
27.06.2018 15:12 15:12

Похвална е инициативата да се ремонтират детските градини в селата. Знаем, че те не са“претъпкани“ но детска градина с добра грижа към децата би задържала младите хора там. Най-сетне някой да се сети, че в тия села живеят хора!
А на това читалище Заря не му ли идват много парите- все ремонти правят там?Шефа му дали не може да измисли едни пари за ремонт на покрива при положение, че само се пъчи колко много деца имат занятия в читалището-респективно внасят такси?!

Back to top button