Хасково

Нови автобуси за закритите училища в община Хасково

Новите автобусиЧетири чисто нови автобуса ще превозват учениците от закритите училища в общината от новата учебна година. Автобусите, марка Хюндай, пристигнаха в Хасково по заявка на общинската администрация до просветното министерство.

Първоначално са били поискани 6 автобуса, с които децата от селата да могат да се придвижват до новите си училища, каза пред Haskovo.info заместник- кметът Татяна Димитрова.

До момента само селата Николово, Книжовник и Динево разполагат със собствен транспорт за учениците си. Три от новите автобуси са с по 15 места, а четвъртият е с 27.

На сесията на общински съвет в петък ще бъде решено в кои села да бъдат разпределени новите возила.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
16.09.2008 20:05 20:05

qko prili4at na bokluk4ijski kamioni – osobeno desniq s toz kriv nadpis

Анонимен
Анонимен
23.09.2008 8:58 8:58

Закриха училището в кв.Болярово,обещаха да има училищен автобус за децата,а сега започнаха да извъртат и да ни залъгват – Болярово бил в границите на Хасково,но децата не могат да тръгнат пеш нали?
Дали кмета ще изпълни обещанието си или ще си остане поредната лъжа?Времето ще покаже.

Back to top button