Любопитно

Десетки деца и младежи пяха „Спасение“ за свят без дрога

Десетки талантливи деца и младежи се изявиха в концерта от кампанията „Хасково срещу дрогата“.

Първоначално концертът трябваше да е на сцената на площад „Свобода“. Заради лошото време обаче децата пяха и танцуваха на сцената на Младежкия център.

Концерт

Пред публиката се изявиха театралната школа, хор „Орфей“, детска вокална група „Орфейче“, детски танцов ансамбъл „Южняче“, мажоретният състав, школата по китара „Хала“. Във фоайето майсторството си в приложните изкуства демонстрираха младежите от школата по етнография. Доброволци раздаваха листовки срещу дрогата. Всички бяха с тениски с надпис „За свят без дрога“.

Концерт

В края участниците се качиха заедно на сцената и изпяха емблематичната песен на Б.Т.Р. „Спасение“. Идеята на концерта с много музика и танци е да се покажат различните алтернативи на дрогата и зависимостите.

В четвъртък кампанията продължава в Градската градина, където ще има състезание по приложно колоездене за деца и рисунки на асфалт на тема „Слънчева ваканция“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button