Хасково

Няма спечелил конкурса за „Шандор Петьофи“ и Спортното, остават временните директори

Началникът на Регионалното управление на образованието в Хасково Христина Боева обяви официално имената на директорите на седемте училища, за които беше обявен конкурс.

Няма спечелил конкурса за хасковските ОУ „Шандор Петьофи“ и Спортното училище „Стефан Караджа“. И за двете е участвал Милен Минков, както и временните им директори Антоанета Петрова и Силвия Тенчева. Така Тенчева и Петрова остават на постовете си като временно изпълняващи длъжността до нов конкурс.

Както Haskovo.info писа, Гергана Петрова спечели конкурса за ПМГ „Боян Петканчин“ в конкуренцията на директора на димитровградската ПЕГ „Иван Богоров“ Красимир Кръстев. Маргарита Топалова е победител в конкурса за ПГДС „Цар Иван Асен II“. Тук кандидати бяха досегашният временен директор Мариела Златева и Диана Димитрова.

Валентина Павлова печели конкурса за харманлийското СУ „Неофит Рилски“ в конкуренцията на Боряна Петрова.

Атанаска Христозова е спечелила конкурса за стамболовското СУ „Св. Климент Охридски“, в който са участвали още Йорданка Маринова, Фатме Мехмед и Ангелина Ангелова.

Соня Пулева печели директорското място за СУ „Д-р Петър Берон“ – Тополовград, където кандидат е била и зам.-директорът Божана Георгиева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
29.06.2018 13:12 13:12

ФАЛШ,КОРУПЦИЯ,ДАЛАВЕРИ,РУШВЕТЧИЙСВО,НАГЛАСЕНИ КОНКУРСИ.
САМАТА НА БОЕВА Е ЧАСТ ТАЗИ ОБРАЗОВАТЕЛНА МАФИЯ.

възмутен
възмутен
29.06.2018 16:52 16:52

Боева обявила официално имената на спечелилите Акога ще обяви ЦЕНАТА на СПЕЧЕЛИЛИТЕ тоест паричките с които са спечелили

Сокола
Сокола
30.06.2018 8:39 8:39

Хей анонимния първо се научи да пишеш,а после да клеветиш

аха
аха
30.06.2018 10:19 10:19
Отговор до  Сокола

Мдааа, само на гербаджиите им е позволено да клеветят, те могат да плюят без доказателства, а пьк другите не могат.

пенсионерка с 200лева
пенсионерка с 200лева
05.07.2018 17:53 17:53

едно местенце е 20бона

Back to top button