Хасково

Рено поднесе на мокрия асфалт по „Дунав“ и се заби в паркирано Ауди

Лека катастрофа с лек автомобил Рено стана тази вечер на хасковската улица „Дунав“.

На завоя, малко преди кръстовището с булевард „Васил Левски“, Реното е поднесло на мокрия от дъжда асфалт. Шофьорът е загубил управлението и се е ударил в първия от паркираните автомобили по платното пред блоковете – Ауди.

При инцидента няма пострадали, а само материални щети по колите.

9 коментара

  1. Сега собственика на Аудито да му вкара два три юмрука в тъпата кратуна!!!!!

  2. това стана на 20 метра след мен реното беше със жестока скорост най малко 80 км/ч и затова поднесе ;)

  3. А Аудито какво прави на пътя? Кой му дава право да „стенява участъка от пътя“? Половината Дунав е превърнат в паркинг – и не само. Особенно нагли са „селяните“ пред блок 30 – пред завоя, след завоя – в самия завой.

    1. Когато осигуриш паркинг, обещавам ще спирам там! Този град е спрял разбитието си от години и скоро на мангалеросите няма да им трябват паркоместа за каруците…

  4. Дали улиците и булевардите са паркинги?Къде щяло да спре Аудито?!Питайте кмета и общината,ако сами не намерите решение на проблема.Определено,пътя не е място за паркиране.Има обособени специални места за това.Ако блока в който живеете няма специални обособени места,потърсете най-близкия паркинг,така се прави в цивилизованите страни.
    Искам да попитам отговорните инстанции за „колите“паркирани от фирма ЕРОЛ на булеварда.Докога ще се правите,че не ги забелязвате и не накарате господина да ги премести от там???

  5. Тоя боклук с Реното съм го виждал много пъти да кара като рали пилот, време му беше да се очука. Добре че не пострадаха хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button