Любопитно

Четирима хасковски младежи взривиха социалните мрежи

Четирима младежи от Хасково за броени дни направиха фурор с влог страницата си в Инстаграм. Десетки техни почитатели писаха и на Haskovo.info.

Момчетата вече имат близо 700 последователи, като повече техни връстници са изгледали едно от първите им клипчета. Истерия има и когато хасковските влогъри се появят в центъра на града – младежите искат да присъстват в техните излъчвания на живо.

Страница

Идеята за страницата е на Андон Атанасов, Християн Чобанов, Вангел Димитров и Момчил Желев. Четиримата са на по 16 години, Християн е ученик в ПМГ „Боян Петканчин“, а останалите са в Езикова гимназия „Асен Златаров“. Haskovovision цели градът да бъде погледнат през очите на четири обикновени момчета. Те снимат и коментират случващото се в Хасково и всичко онова което вълнува техните връстници. Както казва Андон „Целта е младите да се забавляват в Хасково“.

Страницата на четиримата влогъри можете да видите ТУК.

ИЗПРАТИ НОВИНА

10 коментара

  1. тия се мислят за голяма работа, но никакви не са, обикновени хора са и без реклама за тях.
    моля премахнете статията.

  2. При мен взрив не се е усетил! Дори лек трус нямаше! Еле пък дори и звук от експлозия йок!

  3. Честно казано по-голяма простотия не бях виждал. Че то нищо няма в тоя профил?!?? И пишете поне, че е платена публикация. Рекламира се нещо очевидно, но никой не знае какво. Много барут се хвърля за кьорфишек. В Хасково винаги е било мега просто, ама с това направо гръмнахте тъпометъра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button