Спорт

Над 50 деца се включиха в тенис празник в Хасково

Повече от 50 деца участваха в първия по рода си спортен празник „Първи стъпки в тениса, играй и се забавлявай!“ на кортовете в парк „Кенана“, съобщават от общината.

Проявата бе организирана от „Тенисклуб Хасково“ и „Тенисклуб Хасково 2015“, в който е картотекиран най-добрият български тенисист Григор Димитров. Професионални треньори проведоха занимание с деца от 3 до 14 години. Всички участници получиха подаръци с автограф от Григор Димитров.

Тенис

Заради големия интерес към безплатните уроци организаторите заявиха, че следващата неделя е насрочен втори спортен празник „Първи стъпки в тениса, играй и се забавлявай!“ на кортовете на „Юнак“. Необходимо е желаещите да се запишат предварително за участие на място или на мейл: tchaskovo2015@gmail.com, tenishaskovo@yahoo.com.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button