Хасково

Пламна ел. табло на кооперация, 5 етажа без ток

Пожарът бе загасен от живеещите в сградата5-етажна кооперация на хасковската ул. „П. Р. Славейков“ е без ток след като ел. таблото на сградата се запали привечер.

Гъст черен дим изплаши работещите и живеещите в сградата малко след 18 часа. Оказа се, че задушливата миризма идва от таблото на партера. За минути пушекът започна да се извива на десетки метри, а от заключеното табло излезе и пламък.

Бързата намеса на живеещите в сградата предотврати разпространението на огъня. Той бе изгасен с авто пожарогасител.

Оглед на изгорялото таблоПристигналите на мястото пожарникари констатираха ситуацията. Дошлият екип на EVN обаче остана. Сега на компанията ще се наложи да подмени над 30 електромера и други съоръжения в изгорялото табло, за да пусне тока в кооперацията.

Първите два етажа от сградата, където се намира и редакцията на Haskovo.info, са офиси, останалите 3 са жилищни. На партера са разположени и магазини.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button