Търсят фирма за ремонт на улици по селата за 425 000 лв.

Регион

Община Хасково обяви обществена поръчка за ремонти на улици в селата за 425 000 лв., съобщават от кметството.

Предвидени са за ремонт улици във Войводово, Въгларово, Гарваново, Големанци, Гълъбец, Динево, Долно Големанци, Зорница, Клокотница, Козлец, Конуш, Корен, Малево, Николово, Стамболийски, Текето и Широка поляна.

По улиците на тези села са установени много сериозни дефекти -деформации на пътното платно, мрежовидни, надлъжни и напречни пукнатини, с дълбоки дупки и др. Участъците, определени за ремонт, са съгласувани с кметовете на населените места. Средствата за ремонта са от бюджета на община Хасково. Срокът за подаване на оферти е 2 август.

Тази пролет бяха ремонтирани улици в селата Александрово, Брягово, Горно Войводино, Долно Войводино, Елена, Книжовник, Криво поле, Любеново, Манастир, Мандра, Маслиново, Нова Надежда, Орлово, Подкрепа, Родопи, Стойково, Тракиец и Узунджово.

Средставата за тези ремонти бяха определени с решение на общински съвет, а конкретните участъци посочени от кметовете на селата.

Още новини

loading...

Един коментар по “Търсят фирма за ремонт на улици по селата за 425 000 лв.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.