Младши прокурор и двама съдебни служители встъпиха в длъжност в Хасково

Хасково

В Хасковската районна прокуратура встъпи в длъжност младши прокурор Дельо Делев, съобщават от държавното обвинение.

Той е назначен от Прокурорската колегия на ВСС след спечелен конкурс и преминат успешен деветмесечен курс на обучение в Националния институт на правосъдието в София.

Младши прокурор Делев е на 31 г., завършил е висшето си образование по специалността „Право“ в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“ през 2014 г. Работил е като разследващ полицай в РУ на МВР-Гълъбово при ОД на МВР-Стара Загора.

В Районна прокуратура-Хасково встъпиха в длъжност и двама нови съдебни служители. Като съдебен секретар и съдебен деловодител са назначени Мария Рашкова и Юлия Чанкова, след спечелен конкурс за определяне на съдебни служители.

Районният прокурор Румен Сираков пожела на младши прокурор Делев и на новопостъпилите служители Мария Рашкова и Юлия Чанкова успехи, постоянство и упоритост при изпълнение на служебните им задължения. На церемонията присъстваха и всички прокурори и съдебни служители от Районна прокуратура-Хасково.

Прокуратура

Още новини

loading...

Един коментар по “Младши прокурор и двама съдебни служители встъпиха в длъжност в Хасково

  • Качеството на снимките е превъзходно. Дайте бонус на този корифей на фотографкото изкуство!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.