Пламен Лечев обжалва освобождаването си от общината

Хасково

Пламен Лечев обжалва освобождаването си от община Хасково като шеф на правния отдел. Лечев съобщи за Haskovo.info, че е подал жалба в Хасковския административен съд.

Haskovo.info припомня, че Лечев беше освободен в средата на юни. Тогава от общината обясниха, че Лечев е бил на изпитателен срок. Малко по-късно Пламен Лечев заяви, че си обяснява освобождаването с въпросите, които е задавал за нередности в обществените поръчки за изготвянето на Общия устройствен план и пътната маркировка в общината.

Впоследствие кметът Добри Беливанов прекрати обществената поръчка за Общия устройствен план заради нередности в методиката.

12 коментара

  • Простотиите на герб и Беливанов продължават с пълна сила, за сметка на Хасково и хасковлии, пълен разпад и разруха цари навсякъде и във всичко, жалко за града, жалко за хората. Айде омитайте се бе идиоти гербаджийски!

    • То вече между беливанов и ГЕРБ няма връзка. Проблема са задните колела от ГЕРБ май-не мелиха брашно с Георги Иванов спираха му поректи реваха срещу него, сега взеха и на техни якмет да плюят да съботират проекти. Май Май ситуацията е на крив…вълната му пречи

  • Работното време на СПЕЦИАЛИСТА пламен лечев се уплътняваше в пиене на кафе, фреш и т.н. в заведението срещу Община Хасково! И аз искам такава работа!

  • А дали сам си е написал жалбата за уволнението? Може една красива екс колежка с корона да е помагала.

  • Ооооооооох…и тоя пък…ела да го прибереш Веске че много натрупа…и на тебе и на жена си и на другата корона….оооооооох

  • и да го спечели ко? Да не мислиш че ще го вземат на работа? Айде бе змия в пазвата си е държал градоначалника сега му трябва ПламЕнчУ

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.