Излезе първо класиране след 7 клас, записват се в гимназиите от сряда

Хасково

Резултатите от първото класиране след 7 клас са публикувани на сайта на МОН. Малко по-късно от министерството свалиха класирането за отстраняването на техническа грешка, която се отнасяла само за София. По думите на началника на Регионалното управление на образованието Христина Боева, класирането за Хасковска област може да бъде проверено на сайта на РУО – Хасково.

Кандидат-гимназистите вече могат да проверят къде са приети. Записването или подаването на заявление за участие във второ класиране ще е в дните между 4 и 6 юли.

От Регионалното управление на образованието в Хасково се очаква да обявят в сряда статистиката за най-желаните паралелки и за тези, които няма да могат да съберат деца.

Както Haskovo.info писа, 1610 седмокласници в Хасковска област са подали документи за кандидатстване в гимназиите. В същото време седмокласниците в региона са 1872, а местата в гимназиите – 2100.

Още новини

loading...

4 коментара

  • сега часа е 12:55 – ха проверете в сайта на МОН дали го има класирането . Да от 11:00 до преди малко го имаше ,ама някой взе да рови в „матрицата“

  • Сайта си работи – да не кажете ,че не работи ! Просто само КЛАСИРАНЕТО изчезна ! Някой е бил „забравен отвън“ явно

  • Продължаваме да чакаме….МОН!? Как не ви е срам да злоупотребявате с нервите на хората!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.