Отличиха 27 хасковски полицаи за празника на МВР

Хасково

За съществен принос при изпълнение на професионалните им задачи и за проявена инициативност и постигнати високи резултати, признание получиха 27 служители от Хасковската дирекция, отличени от ст. комисар Ангел Цанков.

Наградите са по повод професионалния празник на МВР – 5 юли. С „Писмена похвала“ са отличени 14 служители на „Охранителна полиция“ и „Пътна полиция“: младшите инспектори Георги Колаксъзов, Драган Драганов, Иван Костадинов, Милан Стоев, Кристиян Минчев, Емил Панайотов, Тенчо Янчев, старши инспекторите Виктор Атанасов, Здравко Иванов, полицейските инспектори Паско Пасков, Николай Каменов, главен инспектор Живко Иванов, старши инспектор Динко Динков и инспектор Жулиета Димитрова.

От отдел „Разследване“ са отличени инспекторите Виктор Грозев, Ерай Мехмед, Восица Василева, Боряна Халваджиева, Красимир Гюров, Тодор Маринчев, Мадлена Колева, Нина Желязкова, Павел Дармонев, Петя Карабоюкова, Валерия Ангелова, Жеко Ермов, Радостина Панчугова.

Всички служители в областната дирекция на МВР са поздравени за празника от ст. комисар Ангел Цанков.

Още новини

loading...

8 коментара

 • В полицията са най добри да се отличават,за друго нестават. По некъдърни полицай в Хасково никога не е имало.

 • Честит празник на колегите от полицията, да са все така всеотдайни към професията!

 • Честит празник на всички колеги!С едно пожелание-в края на всеки месец отивайки до банкомата се замислим каква сме я свършили и заслужаваме ли си парите.Да можем открито да погледнем хората в очите.

 • Егати наградите!
  Проститутки- циганки пред Съда и Малкия бизнес център!
  Полицейските коли транзит!
  Представител на ДПС- областен шеф!
  Нито един турчин с отнета шофьорска книжка.

 • Ама много жени в тая полиция бе ходят ли с патрулките или киснат по бюрата и за това се разписват на хубави заплатки че и категория и бързо пенсиониране Като стане дума за пенсии алоооооооо Цанков ами ти си забравил хептен за Динков бе ами той вече е за пабперси бе пенсия и заплата Да не си намислилпаметник в двора да му правиш

 • Чстито на наградените, дано все повече достойни хора постъпват НА РАБОТА в полицията. Познавам доста от тях по име или по лице. Да са живи и здрави и да служат на „ПРАВДАТА“.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.