Регион

Затягат мерките за сигурност след бягството на мечки от зоокъта в Димитровград

Допълнителни мерки за сигурност вероятно ще бъдат въведени в зоокъта в Димитровград, след като вчера мечките там успяха да излязат от клетката си.

Случката стана докато гледачът чистил помещението и им оставял храна. Той забравил за заключи една от вратите. Тогава мъжката мечка Митко излязла, а след нея и женската Ани. Митко бързо се върнал вътре, но за Ани се наложило да бъде извикан ветеринар, който да я упои. За щастие по това време в зоокъта нямало много посетители. Тези, които били там са евакуирани.

Днес директорът на общинското предприятие „Благоустройво“ Тихомир Гочев обяви, че смята да въведе допълнителни мерки. Така в часовете, в които се почистват клетките и се хранят големите животни се очаква достъпът на посетители в района да бъде ограничен. На този етап не се предвиждат санкции заради вчерашната случка. Това е първият път, в който животни успяват да излязат от клетката си в зоокъта в парк „Вапцаров“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Автор
Автор
05.07.2018 11:54 11:54

*Вапцаров

John
John
05.07.2018 13:31 13:31

на мъжката мечка се казва мечок, освен ако не е джендъра митко!

Back to top button