Хасково

Търсят собственика на полски Сеат на крик, изоставен в средата на паркинг

Жители на блок 66 на хасковската улица „Георги Кирков“ издирват собственика на изоставен пред вход Д лек автомобил Сеат.

Колата е с полски номера и се появила буквално в средата на паркинга снощи, когато хора от блока чули шум и видели трима младежи да се суетят около автомобила. Минути по-късно те избягали.

Кола

Колата е зарязана на крик със свалено колело. Жителите на блока предположили, че е крадена и подали сигнал в полицията. Органите на реда са проверили регистрационните табели и са установили, че автомобилът не се издирва. Предстои да бъдат направени и допълнителни проверки.

Кола

Междувременно от Общинска полиция са поставили стикер за глоба с фиш, макар че някои от хората в блока се учудиха на какво основание е санкцията, при положение, че автомобилът е на паркинг, макар и в средата му.

Ако никой не си потърси колата в следващите няколко дни, тя вереятно ще бъде преместена.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
06.07.2018 19:47 19:47

Първо защо са избягали и изоставили а-ла?Второ полицията каква проверка са извършили?Пълен майтап.Ако с а-ла е извършено престъпление?Тия рег.табели на а-ла кога са влезнали в страната и на този а-л ли се водят?Много още въпроси,на които отговора може да е късен.

Алооу
Алооу
07.07.2018 16:19 16:19

Това е стара лепенка, отдавна са с нови

Анонимен
Анонимен
07.07.2018 16:51 16:51

Imaniari nai veroqtno

Back to top button