10 свободни места за шофьори, търсят и домакин на 900 лв.

Хасково

10 свободни места за шофьори на тежкотоварни автомобили – 12 и повече тона са обявени за Хасково, сочи справката в Агенцията по заетостта.

Договорите са безсрочни, а местата са свободни от 5 юли. В областния град се търси още старши експерт поддържане на АИС и мрежи на 707 лв., както и пчелар, който да се грижи за пчелни кошери.

В Свиленград пък се търси иконом, домакин, който да отговаря за доставките и правилното изразходване на храни и напитки. Договорът е срочен, заплатата е 900 лв., като се изисква владеене на турски и английски език.

В Харманли има 25 вакантни места за машинни оператори – шиене на кожени изделия. Петима монтажници на кабели се търсят в Димитровград на 575 лв. 10 свободни места за общи работници за оранжерия пък са обявени в Свиленград.

Още новини

loading...

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.