Хасково

Елитни музиканти, изложби и филми на Джаз фест Хасково 2008

ДжазБлизо седмица градът ни ще бъде домакин на традиционния джаз фестивал, организиран от Димитър Русев- Мутата и сдружение „Джаз клуб Хасково“. Музикалната проява ще бъде открита тази вечер в театъра с изпълнения на Васил Петров, „Румен Тосков трио“ и Николай Иванов.

Малко по-късно в местния Младежки център ще се проведе джем сешън с участието на „Акустично джаз трио-Димитровград“ и „Момчил Атанасов проект“.

Гости на фестивала тази година ще бъдат изпълнители от Турция, Чехия и Полша.  Организаторите са помислили и за интересни съпътстващи прояви.  Сред тях са уъркшопове, изложба живопис на Дима Петрова, фотоизложба на Даниела Петрова със снимки от предишни издания на фестивала, както и прожекция на филми, сред които и култовата руска лента от 80-те години „Ние от джаза“ на известния режисьор Карен Шахназаров.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button