Хасково

Връчиха наказателни постановления на гръцки бракониери

Милчо Милчев30 акта на нарушители са съставили до момента служители на местната структура на изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури. При извършените нощни проверки на ивайловградския язовир и язовир Тракиец  са конфискувани една лодка и хиляди метри бракониерска мрежа съобщи директорът на ИАРА Хасково Милчо Милчев

Той информира, че вече са връчени наказателни постановления на заловените на граничния пункт Капитан Петко войвода гръцки бракониери на бяла пясъчна мида. Haskovo.info припомня, че чужденците бяха спипани преди десетина дни да превозват с автомобили 310 кг. от ценния деликатес и им бяха съставени 3 акта.

Над 8 хиляди риболовни билета на стойност 130 000 лева са  закупени в областта, което според Милчев е следствие от засиления контрол. Зарибяването на язовир Тракиец обаче се отлага за октомври съобщи още той.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button