Спорт

Григор си дойде в Хасково, ще го изпитват по литература

Григор получи парична награда 1000 леваНай-добрият тенисист на България Григор Димитров си дойде в Хасково днес. Една от първите спирки на местния талант бе Спортното училище, в което той е частен ученик. При посрещането си тенисистът получи 1 000 лева парична награда от училищното настоятелство и подаръци от почитателите си. 

Минути след това Григор Димитров влезе и на консултация по литература заради изпита, който отлага от месеци. До няколко дни хасковлията ще се яви на препитването, където ще отговаря на въпроси по „История славянобългарская“ и „Хамлет“.

Григор с учителката си Най-много исках да прочета „Ромео и Жулиета“, но за съжаление не успях цялото произведение, а само отделни части, призна пред учителката си Григор. Калина Гечкова от своя страна го похвали за добрата езикова подготовка и изрази увереност, че възпитаникът й ще се справи с изпита. Той знае, че в литературата няма квота за шампиони, така че е задължително да го вземе, заяви тя.

Следващата седмица Григор Димитров заминава за Стара Загора, където ще участва в Държавното отборно първенство за мъже, а след това му предстоят мачове в турнир от серията Мастърс в Мадрид и в Базел, Швейцария.

Григор в Хасково Григор в Хасково

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button