Спорт

Нови 6 отличия за хасковските състезатели по спортно ориентиране

Нови 6 отличия спечелиха състезателите по спортно ориентиране на хасковския клуб „Компас 1994“. Те са от състезанията в Бургас и Приморско.

В състезанието участваха 120 деца, младежи, мъже и жени от 20 клуба от страната. Хасковският клуб се представи с 11 състезатели.

Спортно ориентиране

Първият ден се проведе спринтова дистанция в Морската градина на Бургас, а следващите два дни бяха за средните дистанции в гористите райони западно от курорта Приморско. И през трите дни хасковлии се представиха добре, като по-успешни бяха средните дистанции през втория и третия ден, които бяха с общо класиране. Отличия заслужиха Калин, Виктор, Димчо, Ивана, Митко и Тодор.

„Заниманията, които провеждаме през седмицата явно помагат за подобряване на формата на състезателите и резултатите не закъсняват“, сподели председателят на клуба Тодор Стратиев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гост
гост
10.07.2018 11:50 11:50

Един дебел няма! Кауни, какво само са почевсвате и са подпирате в тия фитнеси?

Back to top button