12 училища са в ремонт в началото на ваканцията

Хасково

12 училища в Хасковска област са в ремонт в началото на лятната ваканция, съобщиха за Haskovo.info от Регионалното управление на образованието.

Сред тях са шестте димитровградски школа, които се ремонтират по проект и при тях се извършват довършителни работи. В ремонт по проект са общежитието и работилници на ПГДС „Цар Иван Асен II“. В останалите училища се извършват ремонти на огради, дворове и освежаване на стаи. Ремонт има и в Обединените ученически общежития в Хасково.

От днес ремонт започва и в хасковското ОУ „Христо Смирненски“. Ще се ремонтира източната и южната фасада на сградата, като работа ще има и по покрива. Ремонтът трябва да приключи до средата на август и е за около 25 000 лв., съобщи директорът на училището Венко Точевски. По-рано са освежени стаите за първолаците на първия етаж, както и кабинет по английски език.

Още новини

loading...

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.