Хасково

46 работодатели в Хасковска област очакват студенти за практика

24 работодатели в община Хасково предлагат места за студентска практика през летните месеци.

В община Димитровград заявки са дали 12 фирми и институции. В списъка фигурират също общините Харманли, Любимец и Минерални бани, с които общият брой на позициите в Хасковска област, които очакват студенти-практиканти, стават 46.

От практическо обучение през лятото могат да се възползват студентите от 48 висши училища в страната. В национален мащаб най-много са кандидат стажантите от професионалните направления икономика, педагогика, право, администрация и управление. Стажът е в рамките на 240 часа и продължава средно около два месеца

Проектът „Студентски практики“ се изпълнява от Министерството на образованието и науката. Средствата са осигурени по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейските структурни и инвестиционни фондове.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button