Хасково

Църква дари апаратура на хасковската болница

Апаратура на стойност 14 880 лв. получи хасковската болница.

Дарението е от Църквата на Исус Христос на светиите от последния ден в България и представлява по два електрокардиографа, пациентни монитора, инфузионни помпи за системи и четири перфузора. Апаратурата ще е за Спешно отделение и ОАИЛ, където вече се използват.

От Спешно отчетоха, че имат нуждата апаратура, но никога не е излишна и още, защото при повреда веднага може да бъде заменена с нова.

Болница

През 2017 г. през Спешния портал са потърсили медицинска помощ в МБАЛ 25 512 жители на Хасковска област. Особено важно място в структурата на болницата се пада ОАИЛ, където се приемат пациенти в тежко състояние, с нарушени жизнени функции, след тежки оперативни интервенции, катастрофи, травми и др. Всичко това обуславя и острата нужда от обновяването на съществуващата апаратура във всички спешни звена, отчитат от МБАЛ.

Болница

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Еленка
Еленка
11.07.2018 17:38 17:38

А бай областен и кака предЦедател какво праят в болницата? Не знам как им стигна акъла да се пояявят на това даренийце. Явно много са я закъсали за публични прояви.Хайде холан помним ви, не се натрапвайте

Анонимен
Анонимен
11.07.2018 18:23 18:23

Офффф, знаех си аз, че не е Българската православна църква, тя си пада само по флирта с политици. На тях им дай да се снимат с Делян Добрев.

Анонимен
Анонимен
12.07.2018 1:20 1:20

Ех тези яхпвисти много са дашни

Back to top button