Регион

Избраха районен прокурор на Тополовград

Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет единодушно с 10 гласа „за“ избра за втори мандат Неда Иванова Михалева за административен ръководител на Районна прокуратура – Тополовград, съобщават от ВСС.

Прокурор Михалева има над 22 години юридически стаж. Професионалната й кариера започва като „следовател“ в Териториално следствено отделение – Тополовград през юли 1996 г. От 15 март 2006 г. до 2 април 2012 г. е прокурор в Районна прокуратура – Елхово, след което до 1 февруари 2013 г. е прокурор в Районна прокуратура – Тополовград, а в периода 1 февруари 2013 г. – 3 юни 2013 г. е и.ф. районен прокурор. Неда Михалева е била административен ръководител на Районна прокуратура – Тополовград в периода от 3 юни 2013 г. до 3 юни 2018 г., а към настоящия момент е и.ф. административен ръководител. Със заповед на главния прокурор на България, през 2016 г., прокурор Михалева е отличена със служебна благодарност и грамота за проявен висок професионализъм и образцово изпълнение на служебните задължения в цялостната си работа като прокурор.

В Концепцията си за стратегическо управление прокурор Михалева сочи, че кандидатурата й за втори мандат се основава на мотивацията й за работа, професионално усъвършенстване и натрупания управленски опит, както и създаване на по-добро взаимодействие с всички органи, с които е свързана дейността на прокуратурата.

В подкрепа на прокурор Михалева се изказа главният прокурор Сотир Цацаров, който посочи, че тя е добър прокурор и административен ръководител, който се ползва с авторитет сред колегите си.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button