Вандали палят играчки в двора на детска градина „Усмивка“ в Хасково

Хасково

Вандали са палили огън тази нощ върху пързалка и в беседката на детска градина „Усмивка“ в Хасково, съобщават от общината.

Повредена е и катерушка „влакче“. Злосторниците са палили хартиени опаковки и пластмасови бутилки. Директорката на градината Христина Петкова е подала в полицията сигнал за вандалския акт. Дворът на градината е под видеонаблюдение. Записите от камерите ще бъдат предадени на полицията от охранителната фирма.

Вандали

Кметът Добри Беливанов изрази възмущението си от поредния вандалски акт в двора на новоремонтирано детско заведение. Припомняме, че наскоро два пъти злосторници трошиха уреди в двора на ОУ „Шандор Петьофи“, те бяха устновени от полицията .

Беливанов очаква компетентните органи да си свършат работата и виновните да си понесат последствията с цялата тежест на закона.

Още новини

loading...

7 коментара

  • Като ги хванат тези лигачи бащите им трябва да платят и да им теглят по едни хубав бой. Едно време щяха да ги пратят задължително поне в ТВУ-то в Динево.
    Сега „демокрация“ “ човеки права“ дрън дрън джендъри и чиста лиготия и пед..рас….тия

    • Първо голям бой в РПУ-то че в къщи може и да ги похвалят вместо да ги пребият!!!!!!!

  • Как може да се влиза в Детско заведение това е направено за децата от Детскста градина за да могат да играят, а не всеки който реши да си влиза.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.