Регион

Харманли с обновен спортен комплекс до края на годината

До края на годината Харманли ще има напълно обновен спортен комплекс, стана ясно при посещението на областния управител Станислав Дечев там. Днес се проведе поредната изнесена приемна на губернатора.

По инициатива на Дечев бяха инспектирани строителните работи по реконструкцията и модернизацията на градския стадион. Само след няколко месеца там ще има модерно спортно съоръжение за футбол, закрита и открита писта за тренировки по лека атлетика, сектори за различните дисциплини, стрийт-фитнес, нови съблекални, места и трибуни за зрителите.

Приемни

По-късно Дечев се срещна и с жителите на община Любимец. Там до една година ще бъдат завършени три знакови за различни обществени групи обекти. Ще бъде открит нов клуб за възрастните хора. Той ще се намира в центъра на града, в някогашен обект на МВР, който е предаден на община Любимец. Кметът Ананастас Анастасов разказа, че другият амбициозен проект на община Любимец е Младежкият дом. Сградата в миналото е била именно дом на младежта, но през последните десетилетия е била занемарена, защото е сменила многократно собствениците. Сега тя ще бъде изцяло реновирана, вътрешното пространство ще бъде преосмислено и модернизирано. Очакванията са ремонтът да приключи до една година.

Анастасов представи и третия си амбициозен проект. Това е разширяване на Специализираната болница за рехабилитация и създаване на условия за лечение и възстановяване на деца с двигателни проблеми. По този проект също вече се работи, увери кметът на Любимец.

Областният управител на Хасково изрази задоволството си от случващото се в Харманли и Любимец. Следващата седмица са приемните в общините Минерални бани и Стамболово.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button