Спорт

9-годишната Виктория пристигна от Испания за „Кралица на Аида“

9-годишната гимнастичка Виктория Христова, която е родена, учи и тренира в Испания, пристигна в Хасково за съботния международен турнир по художествена гимнастика „Кралица на Аида“.

Днес момичето тренираше в залата на „Аида“ заедно с другите момичето от клуба, които също се готвят за голямото състезание. Майката на Вики Гергана Христова разказа за Haskovo.info, че дъщеря й тренира в Club Ritmica „Montigala“ в Бадалона, който се намира близо до Барселона. Нейни треньорки са Estela Morano и Laia Gonzales. В Испания Виктория се състезава с ансамбъл и вече има спечелени две купи и едно второ място. В Хасково тя за пръв път ще се представи с индивидуално съчетание.

Гимнастичка

Гергана Христова сподели, че са се завърнали в България по покана на президента на „Аида“ Яна Михайлова. Като ученичка Гергана е тренирала 10 г. спортни танци в Хасково при Петя Милушева.

Гимнастичка

Както Haskovo.info писа, „Кралица на Аида“ стартира в 8 часа в събота в спортна зала „Дружба“, където се очаква да се представят 200 гимнастички от страната и чужбина. 33 грации ще се състезават от „Аида“, като индивидуално при жените ще се представи Даяна Михайлова.

Гимнастичка

Снимки: Янко Найденов

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
12.07.2018 20:37 20:37

А бе вие луди ли сте? Я си вземайте багажа и се спасявайте от тукашните мутри на управляващата мафия, които карат луксозните си мотори и лимузини с 200 км. в час, надуват клаксоните си на пешеходни пътеки и газят хората. Дебилните им 10 годишни синчета, замерват без причина хората с пясък по парковете, очевидно възпитани и те като мутри, днес бях свидетел на такова нещо.Полицията не смее нищо да направи, тя е на отчет при Делян Добрев, спасявайте се.

Back to top button