И кола на „Гугъл“ попадна в големите хасковски задръствания

Хасково

Един от автомобилите на Google Street View, които вече излязоха за нови снимки по пътищата, попадна тази сутрин в голямо задръстване в Хасково, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

И около 10 часа тапата от коли беше изключително голяма по булевард „Съединение“ в посока зеленчуковия пазар. Сред причините бе демаркирането на пешеходна пътека, което затрудни движението.

Гугъл

Както Haskovo.info писа, колите на „Гугъл“ излязоха за снимки и актуализиране на локалните данни в Google Maps. Този път автомобилите на Street View ще се фокусират върху получаване на по-актуална информация за свързването на пътища между градовете.

Преди всяко публикуване на събраните изображения се извършва обработката със специална технология. Тя замъглява лицата на хората и регистрационните номера на автомобилите, така че те да не могат да бъдат идентифицирани, като по този начин защитава неприкосновеността на личния живот.

Обиколката на България започна на 25 юни и ще продължи около 2 месеца.

ИЗПРАТИ НОВИНА

5 коментара

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.